Μας ελάτε σε επαφή με
Kristy Xu

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-027-84222369

WhatsApp : +008613971678882

Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.

Co. εργαλείων διαμαντιών λέιζερ Wanbang Wuhan, ΕΠΕ.

  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
  • Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Πωλητής
Μάρκες WANBANG Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις Ιδρύθηκε Έτος 1999
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Η ΩΧΡΉ Co. ΕΡΓΑΛΕΊΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΏΝ ΛΈΙΖΕΡ ΚΤΥΠΉΜΑΤΟΣ WUHAN, ΕΠΕ, μια δυναμική επιχείρηση, που οδηγήθηκε από μια ομάδα του πεπειραμένων γιατρού και του κυρίου ειδικευμένων στην τεχνολογία μεταλλουργίας σκονών και συγκόλλησης λέιζερ, καθιερώθηκε το 1999.
Σαν κύρια κατασκευή στα επαγγελματικά εργαλεία διαμαντιών, ωχρό κτύπημα εξειδικευμένο στην παραγωγή και την ανάπτυξη όλων των ειδών εργαλείων διαμαντιών, τα οποία έχουν το ευρύ φάσμα των εφαρμογών στην αρχιτεκτονική, τη διαδικασία πετρών, τη διακόσμηση και το πρόγραμμα εθνικών οδών, κ.λπ.
Σαν ISO9001: η το 2000 επικυρωμένη επιχείρηση, ωχρό κτύπημα έχει πολύ ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, όλα τα προϊόντα που εξάγονται στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, το UK και πολλές άλλες χώρες, και απολαμβάνει τις πολύ καλές φήμες στην επικρατούσα αγορά.

Τα προϊόντα μας συμπεριλαμβανομένου:
Το λέιζερ ένωσε στενά τις λεπίδες πριονιών διαμαντιών για το γενικό σκοπό, σκυρόδεμα, τοίχος, άσφαλτος, τούβλο, ενωμένο στενά λέιζερ κομμάτι πυρήνων διαμαντιών για τον τοίχο, ενισχυμένες σκυρόδεμα και κατασκευή εφαρμοσμένης μηχανικής.
Το διαμάντι είδε τις λεπίδες για το γρανίτη, μάρμαρο, ψαμμίτης, σκυρόδεμα, καυτός-πιεσμένες διαμάντι (συμπυκνωμένες) λεπίδες, ηλεκτρολυτικές διαμάντι λεπίδες, πριόνι δαχτυλιδιών, πριόνι καλωδίων, λεπίδες σημείου πιετών, ρόδα φλυτζανιών διαμαντιών και όλο το μέγεθος των τμημάτων για το κυκλικό πριόνι, κομμάτια πυρήνων, gangsaw, πριόνι καλωδίων… και ούτω καθεξής

Ιστορία
  • 1999, καθιερωμένος σε Guangzhou
  • το 2002, άρχισε τη λειτουργία από τις νέες εγκαταστάσεις μας σε Wuhan
  • 2013, κλάδος ενσωματωμένο εργοστάσιο Rayong της Ταϊλάνδης
  • 2014, 2$α αρχισμένη εργοστάσιο λειτουργία Wuhan.
Υπηρεσία

Παρέχετε τέμνοντα & να πριονίσει, τρυπώντας, αλέθοντας και γυαλίζοντας τις λύσεις στην αρχιτεκτονική, τη διαδικασία πετρών, τη διακόσμηση και το πρόγραμμα εθνικών οδών, κ.λπ. με τρυπάνι.

Η ομάδα μας

Κίνα Wuhan Wanbang Laser Diamond Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0